Equip tècnic

Inici / Qui som? / Equip tècnic

Gerència

Jordi-gusi-intranetJordi Gusi Puig | jgusi@acciosocial.org
Gerent d’ECAS des de 2006, és llicenciat en Econòmiques, màster en funció gerencial d’ONGD per ESADE i postgrau en economia social per la Universitat de Barcelona. Ha estat director general d’acidH (1998-2004) i director de Recursos Humans de Metges sense Fronteres a Sudan i Libèria. És soci cofundador de Tandem Social.

 

 

Administració i Projectes

MonicaRubioMónica Rubio Fernández | ecas@acciosocial.org
Responsable de l’àrea d’Administració i Projectes d’ECAS des d’octubre de 2017, és tècnica especialista en Administració per l’Institució Cultural del CIC. Ha treballat sempre en el món administratiu del tercer sector, la cooperació, l’administració pública i la sanitat.

 

 

Agència de Comunicació Social

Direcció

Agnes-FelisAgnès Felis Pròsper | afelis@acciosocial.org
Directora de l’Agència de Comunicació Social des de la seva creació, l’any 2009, és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en mitjans de comunicació, en l’àmbit de la comunicació corporativa i en diverses produccions audiovisuals.

 

 

Redacció

Mariona-PicasMariona Picas Alsina | comunicacio@acciosocial.org
Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UPF, és redactora de l’Agència de Comunicació d’ECAS des de desembre de 2016. Ha treballat en el món de la ficció televisiva durant deu anys i sempre ha estat en contacte amb el món social fent tasques de voluntariat.

 

 

 

Les remuneracions i condicions de treball del personal contractat per ECAS es regeixen pel previst en l’Estatut dels treballadors i en el Conveni col·lectiu de Treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc

Contacteu-nos

No es llegible? Recarrega-ho captcha txt